Aquest bloc

Aquest bloc va néixer gairebé com un experiment, sense cap pretensió ni objectius definits. Iniciar-lo responia, en un 50%, a una qüestió professional (ja se sap, les noves tecnologies aplicades al món de la comunicació, assajar les vies i els recursos que ofereix la xarxa, etc). L’altre 50% de motivació va venir donat per la necessitat de buscar recursos amb què omplir les llargues hores tancada a casa a causa d’un accident laboral que em va impossibilitar durant moltes setmanes de moure’m amb normalitat. Les expectatives de crear un bloc en aquelles circumstàncies no eren gaire esperançadores i ni jo mateixa apostava per la seva continuïtat una vegada pogués recuperar el que jo ja anomenava “la meva vida normal”. Però després d’uns mesos, em vaig sorprende actualitzant el bloc, intentant mantenir-lo viu tot i haver tornat a aquella “normalitat” tan desitjada.

Reconec que encara no li he trobat una finalitat clara i que potser hauria de fer esforços per mantenir-lo més al dia. Passo per períodes en què escric amb regularitat i d’altres en què prefereixo llegir el que altres escriuen. Aquests és també un dels descobriments que he fet arran de començar el bloc: la possibilitat d’endinsar-me en el món dels bloggers, de conèixer opinions, de seguir el ritme del món no només a través del que m’expliquen els mitjans de comunicació, sinó de manera més directa, a partir del que pensen altres persones.

Ara per ara, el bloc em serveix per reflectir els meus interessos, gustos, aficions, preocupacions, la meva curiositat pel món que m’envolta. No sé encara en què pot convertir-se però, de moment, només pretenc que sigui un bloc multitemàtic i que pugui resultar mínimament interessant per a algú, tot i també sóc conscient de les meves limitacions i no espero que, a més, sigui multitudinari.

Quan els meus hipotètics lectors rastregin en les meves etiquetes podran deduir quins són els meus interessos, el que m’agrada o el que m’indigna, per això crec que no cal que sigui més explícita ni faci cap declaració d’intencions.  Només pretenc observar i aprendre del que m’envolta. I parlar-ne. Així de simple i així de complicat.

Una resposta »

  1. Hola. Fa poc que he descobert el teu bloc. Hi ha coses molt interessants! Tens intenció de continuar escrivint o el dónes per tancat?

    Una abraçada,

    Enric

    Respon
    • Gràcies per les teves paraules sobre el bloc. Doncs en principi, com podràs veure si hi tornes a entrar algun cop, no el dono per tancat! Però porto una temporada massa absorbida per qüestions de feina i no puc dedicar-li el temps que m’agradaria. Com que no sóc d’escriure una entrada diària perquè sí, perquè toca, prefereixo escriure-hi només quan penso que tinc alguna cosa per compartir que pugui ser mínimament interessant. Espero tornar a escriure amb una mínima regularitat.
      Una salutació!

      Respon

Deixa un comentari